Jiří Liptak / Sportfoto Czech Jiri Liptak Competes In Men S Trap Qual : Kdepak, v pátek nás čeká s honzou borkovcem a vláďou štěpánem závod družstev.

Jiří Liptak / Sportfoto Czech Jiri Liptak Competes In Men S Trap Qual : Kdepak, v pátek nás čeká s honzou borkovcem a vláďou štěpánem závod družstev.. Března 1982 v brně) je český sportovec, sportovní střelec, který se věnuje brokové střelbě na trap. He competed in the trap event at the 2012 summer olympics and placed 18th in the qualification round. Jiří lipták už ve třinácti letech poprvé zkoušel střílet. Snad jsem přesvědčil trenéra petra hrdličku, aby mě do tokia nominoval (dívá se na vedle stojícího kouče). Jenže ve druhé už to bylo horší, chyb jsem udělal hned pět, on jedinou.

Czech olympic participation on wednesday in tokyo: A protože účast v londýně před devíti lety dopadla neslavně, doufá borec z rajhradic, že v tokiu vystřílí medaili. Sice už jsem účastnické místo vybojoval předloni, ale to získáte pro zemi, jet pak může někdo jiný. První z členů české olympijské výpravy dokonce vyhrál celou kvalifikaci s bilancí 124 zásahů ze 125 ran. Born 30 march 1982 in brno) is a czech trap shooter.

Evropske Hry Strelci David Kostelecky A Jiri Liptak Po Neuspesne Kvalifikaci Youtube
Evropske Hry Strelci David Kostelecky A Jiri Liptak Po Neuspesne Kvalifikaci Youtube from i.ytimg.com
An experienced veteran, multiple european champion (2002,2017,2019) and golden olympian from beijing (2008) kostelecký will present himself at his sixth olympic games. Born 30 march 1982 in brno) is a czech trap shooter. Máme ho po první části slušně rozjetý. Jiří lipták is a czech trap shooter. Vybojoval jsem stříbro na velkém mezinárodním závodě, snad přesvědčivě (usmívá se). Března 1982 v brně) je český sportovec, sportovní střelec, který se věnuje brokové střelbě na trap. A protože účast v londýně před devíti lety dopadla neslavně, doufá borec z rajhradic, že v tokiu vystřílí medaili. Měl jsem pocit, jako bych už na ně koukal jedním okem.

See full list on sport.cz

V první sérii pětadvaceti finálových ran jsem udělal jednu chybu, brit dvě. Lipták won the gold medal in the men's trap event at the 2020 summer olympics. An experienced veteran, multiple european champion (2002,2017,2019) and golden olympian from beijing (2008) kostelecký will present himself at his sixth olympic games. Láska k myslivosti mu zůstala a ze střelby se stala životní náplň. Jiří lipták is a czech trap shooter. He competed in the trap event at the 2012 summer olympics and placed 18th in the qualification round. He competed in the trap event at the 2012 summer olympics and placed 18th in the qualification round. Ale jsem spokojený, prohrál jsem s jediným borcem, stříbro beru jako velký úspěch. Jenže ve druhé už to bylo horší, chyb jsem udělal hned pět, on jedinou. Jiří lipták na olympijských hrách v londýně. Když zůstanu u těch hřebíků, šest jsem jich ve finále na hlavičku netrefil. První z členů české olympijské výpravy dokonce vyhrál celou kvalifikaci s bilancí 124 zásahů ze 125 ran. Místo ve finále světového poháru.

See full list on sport.cz Vybojoval jsem stříbro na velkém mezinárodním závodě, snad přesvědčivě (usmívá se). Když zůstanu u těch hřebíků, šest jsem jich ve finále na hlavičku netrefil. Sice už jsem účastnické místo vybojoval předloni, ale to získáte pro zemi, jet pak může někdo jiný. Jiří lipták is on facebook.

Zs20lwwy7antqm
Zs20lwwy7antqm from deutsch.radio.cz
Jiří lipták is on facebook. A protože účast v londýně před devíti lety dopadla neslavně, doufá borec z rajhradic, že v tokiu vystřílí medaili. První z členů české olympijské výpravy dokonce vyhrál celou kvalifikaci s bilancí 124 zásahů ze 125 ran. Jul 09, 2021 · děda byl nimrod, táta zrovna tak. Jiří lipták na olympijských hrách v londýně. See full list on sport.cz Měl jsem pocit, jako bych už na ně koukal jedním okem. Láska k myslivosti mu zůstala a ze střelby se stala životní náplň.

He competed in the trap event at the 2012 summer olympics and placed 18th in the qualification round.

Místo ve finále světového poháru. Born 30 march 1982 in brno) is a czech trap shooter. Snad jsem přesvědčil trenéra petra hrdličku, aby mě do tokia nominoval (dívá se na vedle stojícího kouče). Když zůstanu u těch hřebíků, šest jsem jich ve finále na hlavičku netrefil. See full list on sport.cz Jul 09, 2021 · děda byl nimrod, táta zrovna tak. Sice už jsem účastnické místo vybojoval předloni, ale to získáte pro zemi, jet pak může někdo jiný. Vybojoval jsem stříbro na velkém mezinárodním závodě, snad přesvědčivě (usmívá se). Sluníčko už také svítilo pod jiným úhlem. Jiří lipták na olympijských hrách v londýně. Jiří lipták is a czech trap shooter. Dosáhne společně se zlatým medailistou z pekingu 2008 na stupínky vítězů i v japonsku. Jiří lipták už ve třinácti letech poprvé zkoušel střílet.

Měl jsem pocit, jako bych už na ně koukal jedním okem. Láska k myslivosti mu zůstala a ze střelby se stala životní náplň. He competed in the trap event at the 2012 summer olympics and placed 18th in the qualification round. Kdepak, v pátek nás čeká s honzou borkovcem a vláďou štěpánem závod družstev. Join facebook to connect with jiří lipták and others you may know.

Jiri Liptak Fotos Imago
Jiri Liptak Fotos Imago from www.imago-images.de
Jul 09, 2021 · děda byl nimrod, táta zrovna tak. Jiří lipták už ve třinácti letech poprvé zkoušel střílet. Láska k myslivosti mu zůstala a ze střelby se stala životní náplň. V první sérii pětadvaceti finálových ran jsem udělal jednu chybu, brit dvě. Kdepak, v pátek nás čeká s honzou borkovcem a vláďou štěpánem závod družstev. Jiří lipták is on facebook. Určitě mi to před olympiádou dodá zdravou sebedůvěru. He competed in the trap event at the 2012 summer olympics and placed 18th in the qualification round.

Března 1982 v brně) je český sportovec, sportovní střelec, který se věnuje brokové střelbě na trap.

Lipták won the gold medal in the men's trap event at the 2020 summer olympics. Ve finále se střílí na jednu ránu, druhá možnost není. Července máme odletět do tokia. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. V devětatřiceti letech se chystá na druhé olympijské hry. Měl jsem pocit, jako bych už na ně koukal jedním okem. O cenné kovy střílí od 8:30 ve finále trapu brokoví střelci jiří lipták a david kostelecký. Když zůstanu u těch hřebíků, šest jsem jich ve finále na hlavičku netrefil. Snad jsem přesvědčil trenéra petra hrdličku, aby mě do tokia nominoval (dívá se na vedle stojícího kouče). More images for jiří liptak » První z členů české olympijské výpravy dokonce vyhrál celou kvalifikaci s bilancí 124 zásahů ze 125 ran. Jiří lipták is a czech trap shooter. Dosáhne společně se zlatým medailistou z pekingu 2008 na stupínky vítězů i v japonsku.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama